Kurser for professionelle

Vil du højne niveauet bag maskinerne i din kaffebar?

Vi tilbyder kurser i 3 niveauer, så dine baristaer kan vokse og blive dygtigere, et skridt af gangen.

De 3 niveauer muliggør også at du kan uddanne dine baristaer så de passer til netop din kaffebars profil.

Vi løfter kvalitetsniveauet, ligegyldigt om det er den lille nørdede kaffebar med roligt tempo eller den store café med høj kapacitet.

Niveau 1

For den kommende barista.

Vi arbejder i dette kursus med sammenspillet mellem kværn og espressomaskine. Vi træner også mælkeskumning og let latte art.

Se programmet

Niveau 2

For den erfarne barista.

I dette kursus arbejder vi med brygratio og dybere forståelse af espressobrygning.

Vi træner også workflow og sensorisk analyse.

Se programmet

Niveau 3

For den nørdede barista.

Dette kursus er for de helt skarpe baristaer, der ønsker at lære hvordan trykprofiler og temperatur påvirker espressobrygning.

Se programmet

Kaffe oplevelser!

Hele året rundt

Niveau 1

For den kommende barista.

 

Vi arbejder i dette kursus med sammenspillet

mellem kværn og espressomaskine.

Vi træner mælkeskumning og stifter bekendtskab med latteart.

Gode vaner er i fokus undervejs, og vi arbejder med

gennemprøvede teknikker for opnå høj kvalitet.

Vi gennemgår naturligvis også hvordan du sammensætter de gængse kaffedrikke.

 

Pris: 595,- per pers. eksl. moms (4-8 pers.)

Varighed: 3 timer.

Se datoer og bestil

Niveau 2

For den erfarne barista.

 

I dette kursus arbejder vi med brygratio og dybere forståelse af espressobrygning.

Målet er at etablere standarder for sensorisk analyse og derved blive bedre til at styre processen.

Let mælketeori er også på programmet og vi lærer hvordan mælk påvirker vores færdige produkt.

Myter stortrives i kaffebranchen, så vi gennemgår de mest kendte og skiller fup fra fakta.

Vi gennemgår workflow for at etablere standarder for hastighed, effektivitet og kvalitet.

 

Pris: 595,- per pers. eksl. moms (4-8 pers.)

Varighed: 3 timer.

Se datoer og bestil

Niveau 3

For den nørdede barista.

 

Dette kursus er for de helt skarpe baristaer, der har styr på deres teknik og ønsker at lære hvordan trykprofiler og temperatur påvirker espressobrygning.

Vi brygger single origins fra forskellige lande og smager os frem til de hvilke karakteristika der kendetegner diverse egne.

 

Pris: 595,- per pers. eksl. moms (4-8 pers.)

Varighed: 2,5 timer.

Se datoer og bestil

Samarbejdspartnere

Gennem tæt samarbejde tilbyder vi hele løsninger til kaffebranchen.